Vin til oksekød

Rødvin og oksekød er et match made in heaven. Der findes mange udskæringer af oksekød, og den helt oplagte rødvin afhænger af den specifikke udskæring – samt hvilket tilbehør, der...
Frederik Kondrup

Vin til fisk og skaldyr

Når du skal vælge den rigtige vin til fisk, så er det typisk i hvidvins-retningen, du skal gå. Det er særligt syren fra hvidvinen, som er vigtig, når du skal...
Frederik Kondrup

Vin til svinekød

Som udgangspunkt går både rødvin og hvidvin godt til svinekød. I bund og grund afhænger det af, hvordan kødet steges – og hvad der serveres af garniture. Generelt for vin...
Frederik Kondrup

Vin til kylling og fjerkræ

Der er stor forskel på, hvordan du skal sammensætte en vinmenu, om det gælder kylling eller andet fjerkræ. Kylling er sart og fedtfattigt, hvorimod andekød er mørkere og federe. Vinparringen...
Frederik Kondrup

Vin til lam

Lam serveres typisk til et påskemåltid eller andre særlige anledninger – og her kan du passende hive dine mest imponerende vine frem. Retter med lam serveres typisk med spark på...
Frederik Kondrup

Julevin – den perfekte vin til julemad

Det kan være svært at finde den helt rigtige vin, som får julemiddagen til at spille. Som udgangspunkt skal du gå efter en god flaske rødvin, uanset om det er...
Frederik Kondrup
Har du vin til overs fra fest?

Har du vin til overs fra fest?

Når man skal købe alkohol og vin til fester, sker det ofte, at man køber en del mere, end der reelt bliver drukket. Det kan være en skam, at skulle...
Frederik Kondrup