Vin-til-oksekoed

Vin til oksekød

Rødvin og oksekød er et match made in heaven. Der findes mange udskæringer af oksekød, og den helt oplagte rødvin afhænger af den specifikke udskæring – samt hvilket tilbehør, der...
Frederik Kondrup
Vin-til-svinekoed

Vin til svinekød

Som udgangspunkt går både rødvin og hvidvin godt til svinekød. I bund og grund afhænger det af, hvordan kødet steges – og hvad der serveres af garniture. Generelt for vin...
Frederik Kondrup
Vin-til-kylling-og-fjerkrae

Vin til kylling og fjerkræ

Der er stor forskel på, hvordan du skal sammensætte en vinmenu, om det gælder kylling eller andet fjerkræ. Kylling er sart og fedtfattigt, hvorimod andekød er mørkere og federe. Vinparringen...
Frederik Kondrup
Har-du-vin-til-overs-fra-fest

Har du vin til overs fra fest?

Når man skal købe alkohol og vin til fester, sker det ofte, at man køber en del mere, end der reelt bliver drukket. Det kan være en skam, at skulle...
Frederik Kondrup