Tilbud

Rosé kassen

kr.595,00

6 flasker rosévin til en skarp pris – samt gratis fragt! 

Endelig! Vejret er så småt begyndt at skifte mod det bedre. Sommeren venter lige rundt om hjørnet og Corona restriktionerne er også blevet lempet. Efter mere end et år i Corona-hi, er det endnu en gang tid til at nyde det gode vejr, dejlig mad og de sene sommeraftener på terrassen.Sammen med godt selskab og lækker mad er gode nedkølet vine opskriften på en perfekt aften.

Derfor har VinGuruen sammensat en lækker rosékasse med hele 6 flasker rosé (så er der i hvert fald til en uges tid). I kassen får du 2 x 3 roséflasker, og du kommer til at smage både fransk og italiensk. Her er tale om lækre friske rosévin med en dejlig frugt. Nyd den nedkølet og i store glas.

Du får lige nu det hele til en ekstra god pris og endda med gratis fragt! – men vent ikke for længe, lagerbeholdningen er stærkt begrænset og det er først til mølle.

Skål og god sommer!

kr.115,00
kr.135,00

Ikke på lager

Beskrivelse

LIDT OM VINEN – DOMAINE JONCY L’INSTANT ROSÉ 2019

Sødmefuld rosévin, men med en god syrebalance. Rosévinen fremstår med aromaer af hindbær og ferskener. Den har en lyserosa farve og en delikat finesse på ganen. Den er dejlig forfriskende.

Meget forfriskende som aperitif. Oplagt ledsager til lyst grillet kød, skaldyr eller salater.

Domaine Joncy L’Instant Rosé 2019 er en flot, forfriskende rosévin fra Beaujolais. Vinen er lavt 100% på Gamay druen. Druerne er fra 40 år gamle vinstokke fra vinmark i kommunen Charentay. Terroiret består af kalksten og ler. Vinmarken er under konvertering til at blive certificeret biodynamisk. Vinhøsten forgår manuelt i små kurve og med en streng sortering. Macerationen forgår kun i en nat, for at trække en smule farve, således den helt rigtige rosévin farve opnås. Gæringen foregår ved en kontrolleret lav temperatur, således der opnås en delikat friskenhed og gode frugt aromaer. Vinen lageres i cementtanke i tre måneder, inden den flaskes.

 

LIDT OM VINEN – TERRENO ROSATO DI TOSCANA IGT 2019

Aroma af røde bær og urter. Vinen har en delikat smag af modne kirsebær med en dejlig citrustone. Vinen er tør med en god længde samt en god syre. Denne rosévin er perfekt som aperitif på terrassen i sommervarmen, men kan også sagtens bruges til letter retter. Den er især lækker med den toscanske brødsalat Panzanella eller en frisk sommersalt med mozzarella, tomater og basilikum.

Terreno Rosato di Toscana 2019 er en lækker, økologisk, toscanske rosévin, lavet på den toscanske nationaledrue, Sangiovese. Druerne vokser på terrasse inddelt plantager med en syd /sydvestlig hældning, 350 meter over vandet. Jorden er stenet og består hovedsageligt af skiferholdig Galestro. Vinhøsten forgår manuelt i små kurve og med en streng sortering. Inden afstikningen håndsorteres druerne endnu engang. Den grundige menneskelig sortering, sikrer at kun det bedste druemateriale ender op i den færdige vin. Druerne presses hvorefter de gøres i store ståltanke kun med naturgær. Efter gæringen lagres vinen i 6 måneder på cementtank. Dernæst hældes den på flasker.

Yderligere information

Land

Frankig, Italien

Område

Beaujolais, Chianti

Drue(r)

Gamay, Sangiovese

Producent

Domaine Joncy, Terreno

Vintype

Rosévin, Smagekasse

Årgang

2019