Wilhelmsberg Blanc de Blancs brut

kr.150,00

Frisk mousserende vin med en god balance. Noter af grønt æble, hvid fersken, muskatnød og nougat.

På lager

Varenummer (SKU): 49-01-07-0000 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

LIDT OM VINEN

Wilhelmsberg Blanc de Blancs brut er en dejlig moussernede vin fra det tyske vinhus Gut Wilhelmsberg. Vinen er lavet på en blanding af tre druesorter: Kerner, Müller-Thurgau og Riesling. Druerne er høstet i 2018.

Druerne høstes i hænderne, hvorefter de bringes til vineriet. Druerne høstes og vinificeres seperat. De tre basisvine blandes efter deres gæring sammen for at opnå det perfekte blandingsforhold. Vinen er ikke undergået malolaktisk gæring, da man ønsker at skabe en frisk og frugtagtig stil.

Alkohol: 12,62%;  syre: 5,1;  restsukker 1,8.

LIDT OM VINGÅRDEN

Gut Wilhelmsberg er et vineri i det tyske vinområde Franken. Vineriet drives af to vinmager: Markus Heid og Lukas Hermann. På trods af to individuelle personer, så arbejder de om et fælles mål.

Omdrejningspunktet er at skabe naturlig vine, hvilket betyder økologisk landbrug ligesom der ikke anvendes noget unødvendigt i kælderen. Naturligivs ønsker man at tænke på miljøet og de klimatiske udfordringer vi står overfor i den moderne tid, men frem for alt, så mener de, at de økologiske druer simpelthen bare giver bedre vin og smager bedre. Deres fokus er på at skabe naturlig og ærlige vine, der ikke er poleret og gemt væk i moderne vinifikation metoder – vinene skal smage af de parceller hvor vinstokkene vokser og ikke være “falske”.

Man ønsker selvsagt høj kvalitet og man tror meget på den subjektive vurdering. Derfor læner man sig hellere ikke op af den traditionelle Oechsle kvalitet (hvor højst muligt sukkerindhold var målet), men man smager på druerne for at vurdere hvornår de er høstmoden. Vinstilen er generelt fast, slank og rig på finesse og yderst velstruktureret.

Gut Wilhelmsberg
Innere Sulzfelder Str. 14
97318 Kitzingen
https://www.gut-wilhelmsberg.de

Yderligere information

Land

Tyskland

Område

Franken

Producent

Gut Wilhelmsberg

Vintype

Mousserende vin

Drue(r)

Kerner, Müller- Thurgau, Riesling

Årgang

NV

Landbrug

Økologisk tilgang – ikke certificeret

Alkohol

12%

Flaskestørrelse

750 ml