Handelsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og VinGuruen ApS & vinguruen.dk.

Fragtpriser.
Der gives gratis fragt til den indtastede adresse ved køb af min. 6 flasker. Fast fragt ved køb under 6 flasker er kr. er 125,00 kr. inkl. moms for levering til den angivet adresse.

Bestilling
Der kan bestilles varer / ydelser hos VinGuruen ApS via vores hjemmeside https://vinguruen.dk. Alle kontrakter indgås på dansk, og alle angivne priser er inkl. dansk moms. Man skal være fyldt 16 år eller derover for at kunne køb hos VinGuruen. Alle vores vine er under 16,50% i alkohol.

Alle priser er dagspriser og kan ikke garanteres ud i fremtiden. Vi forbeholder os ligeledes ret til at afvise ordrer, som bliver afgivet med videresalg for øje, hvis ikke der på forhånd er lavet aftale herom.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, Postnord eller anden fragtmand som VinGuruen ApS finder passende, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og VinGuruen ApS & vinguruen.dk.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage.


Ved levering på adressen “uden nogen hjemme” og uden modtager.
Ved at skrive at pakken/vinen må stilles uden fysisk modtagelse, altså ved døren eller andet sted, da overgår det fulde ansvar til modtager når levering har fundet sted på det angivne sted


Reklamation
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk skal påberåbes.Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til VinGuruen ApS & vinguruen.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år fra du har modtaget varen. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, VinGuruen ApS & vinguruen.dk har stillet dig i udsigt, hvis varen har haft den holdbarhed, som man med rimelighed kan forvente. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Fortrydelsesret på varer
VinGuruen ApS & vinguruen.dk yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du købet, skal VinGuruen ApS & vinguruen.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, hvis du samtidig giver os besked om fortrydelsen. Du kan også fortryde ved at overdrage varen til postvæsenet eller fragtfirma og sende den retur til os eller ved at returnere varen på den angivne adresse nederst på siden og kun efter aftale.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@vinguruen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.


Ved returnering af vare

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Øllgårdsvej 5

2630 Taastrup
 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.)

Pris og betaling
Ved VinGuruen ApS & vinguruen.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort (Dankort, E-DK, Visa, Visa Electron, Mastercard) samt MobilePay – Alle priser i webshoppen https://vinguruen.dk er inkl. dansk moms, men ekskl. porto/fragt. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug, da du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Alle data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken https://vinguruen.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når pakken afsendes fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk. lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Fortroligheds- og persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Vinguruen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på vinguruen.dk er Vinguruen ApS 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@vinguruen.dk.

På https://vinguruen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Link til https://www.forbrug.dk/nethandel/, hvor du finder retningslinjer for sikker nethandel. 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@vinguruen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  https://vinguruen.dk ejes og drives af; 
VinGuruen ApS
Øllgårdsvej 5
2630 Taastrup
Tlf. +45 28252959
E-mail: info@vinguruen.dk
CVR-nr 37159069

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Vinguruen.dk

Øllgårdsvej 5

2630 Taastrup

e-mail: info@vinguruen.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11. august 2022