Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og VinGuruen ApS & vinguruen.dk.

Fragtpriser.
Der gives gratis fragt til den indtastede adresse ved køb af min. 6 flasker. Fast fragt ved køb under 6 flasker er kr. er 125,00 kr. inkl. moms for levering til den angivet adresse.

Bestilling
Der kan bestilles varer / ydelser hos VinGuruen ApS via vores hjemmeside https://vinguruen.dk. Alle kontrakter indgås på dansk, og alle angivne priser er inkl. dansk moms. Man skal være fyldt 16 år eller derover for at kunne køb hos VinGuruen. Alle vores vine er under 16,50% i alkohol.

Alle priser er dagspriser og kan ikke garanteres ud i fremtiden. Der tages forbehold for prisændringer og tastefejl. Vi forbeholder os ligeledes ret til at afvise ordrer, som bliver afgivet med videresalg for øje, hvis ikke der på forhånd er lavet aftale herom.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, Postnord eller anden fragtmand som VinGuruen ApS finder passende, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og VinGuruen ApS & vinguruen.dk.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Ved levering på adressen “uden nogen hjemme” og uden modtager.
Ved at skrive at pakken/vinen må stilles uden fysisk modtagelse, altså ved døren eller andet sted, da overgår det fulde ansvar til modtager og modtageradresse.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter faktura/købsdato. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til VinGuruen ApS & vinguruen.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år fra faktura/købsdato. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, VinGuruen ApS & vinguruen.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge, om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for VinGuruen ApS & vinguruen.dk.

Fortrydelsesret
VinGuruen ApS & vinguruen.dk yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du købet, skal VinGuruen ApS & vinguruen.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller fragtfirma eller ved at returnere varen på den angivne adresse nederst på siden og kun efter aftale.

Ved returnering af vare
Sendes en vare retur ved udnyttelse af de 14 dages fortrydelsesret, fratager VinGuruen ApS & vinguruen.dk sig for ethvert ansvar til at refundere varens værdi, hvis varen er skadet grundet dårlig emballering. 
Sørg derfor altid for at sende forsvarligt og i original emballage.

Pris og betaling
Ved VinGuruen ApS & vinguruen.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort (Dankort, E-DK, Visa, Visa Electron, Mastercard) samt MobilePay – Alle priser i webshoppen https://vinguruen.dk er inkl. dansk moms, men ekskl. porto/fragt.

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug, da du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du faktisk bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Alle data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken https://vinguruen.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når pakken afsendes fra VinGuruen ApS & vinguruen.dk. lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Fortroligheds- og persondatapolitik 

VinGuruen ApS & vinguruen.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. VinGuruen ApS & vinguruen.dk vil ikke afsløre information om kunden/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. VinGuruen ApS & vinguruen.dk vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlig data til tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

https://vinguruen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Link til https://www.forbrug.dk/nethandel/, hvor du finder retningslinjer for sikker nethandel. 

Handelsbetingelser for abonnementservice

Genrelt

VinGuruen ApS & vinguruen.dk stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https://vinguruen.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og VinGuruen ApS & vinguruen.dk.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem VinGuruen ApS & vinguruen.dk og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 16 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med VinGuruen ApS & vinguruen.dk vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og VinGuruen ApS & vinguruen.dk.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til VinGuruen ApS’ & vinguruen.dk’s tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til abonnementet bestille tjenesten på hjemmesiden og indtaste de nødvendige oplysninger, såsom navn, adresse, e-mail, telefon og betalingskortoplysninger.

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Gebyrer og betaling

Gebyrer for brug af abonnementet skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver periode (måned- eller kvartalsvis).

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af VinGuruen ApS & vinguruen.dk tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer

VinGuruen ApS & vinguruen.dk forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Ved ændring af Brugerens oplysninger, såsom ny adresse skal Brugeren sende en mail til VinGuruen ApS & vinguruen.dk med ændringerne. Denne mail skal være sendt inden d. 15. i måneden forinden.

Opsigelse og pause af abonnement

Brugeren har mulighed for at sætte sit abbonement på pause. For at sætte abonnement på pause, skal Brugeren sende en mail til info@vinguruen.dk inden d. 15. i måneden forinden. Brugeren kan opsige sit abonnement ved at sende en mail til info@vinguruen.dk inden d. 15. i måneden forinden.

https://vinguruen.dk ejes og drives af; 
VinGuruen ApS
Øllgårdsvej 5
2630 Taastrup
Tlf. +45 28252959
E-mail: info@vinguruen.dk
CVR-nr 37159069