Tilbud

Wilhelmsberg Silvaner 2019

kr.50,00

Lækker indbydende vin, med en fantastisk balance. Noter af hø, kamillete, frisk pære, papaya og violer.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 49-01-04-2019 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

LIDT OM VINEN

Wilhelmsberg Silvaner 2019 er en dejlig hvidvin fra det tyske vinhus Gut Wilhelmsberg. Vinen er lavet på Silvaner druen.  Denne cuvée er en blanding af druer fra vinmarkerne Wiesenbronner Geißberg, Kitzinger Hofrat og Kitzinger Wilhelmsberg. Druerne er høstet fra d. 14. september 2019 – d. 30. september. Terroiret består af kalksten og keuper.

Druerne høstes i hænderne, hvorefter de bringes til vineriet. Spontan gæring ved temperatur på omkring 18°C. Maceration i 96 timer for at give struktur. Ingen malolaktisk gæring for at bevare friskheden. Vinen lagres i 6 måneder på bærmen.

Alkohol: 12,23%;  syre: 5,7;  restsukker 3,8.

LIDT OM VINGÅRDEN

Gut Wilhelmsberg er et vineri i det tyske vinområde Franken. Vineriet drives af to vinmager: Markus Heid og Lukas Hermann. På trods af to individuelle personer, så arbejder de om et fælles mål.

Omdrejningspunktet er at skabe naturlig vine, hvilket betyder økologisk landbrug ligesom der ikke anvendes noget unødvendigt i kælderen. Naturligivs ønsker man at tænke på miljøet og de klimatiske udfordringer vi står overfor i den moderne tid, men frem for alt, så mener de, at de økologiske druer simpelthen bare giver bedre vin og smager bedre. Deres fokus er på at skabe naturlig og ærlige vine, der ikke er poleret og gemt væk i moderne vinifikation metoder – vinene skal smage af de parceller hvor vinstokkene vokser og ikke være “falske”.

Man ønsker selvsagt høj kvalitet og man tror meget på den subjektive vurdering. Derfor læner man sig hellere ikke op af den traditionelle Oechsle kvalitet (hvor højst muligt sukkerindhold var målet), men man smager på druerne for at vurdere hvornår de er høstmoden. Vinstilen er generelt fast, slank og rig på finesse og yderst velstruktureret.

Yderligere information

Land

Tyskland

Område

Franken

Producent

Gut Wilhelmsberg

Vintype

Hvidvin

Drue(r)

Silvaner

Årgang

2019

Landbrug

Økologisk

Alkohol

12%