Tilbud

Domaine Joncy Beaujolais naturvinpakken

kr.330,00

Med denne vinpakke får du 2 af de bedste naturvine fra vores Beaujolais vinhus Domaine Joncy. I disse vine træder vinstokkenes terroir virkelig frem på næsen. Vinen har en smuk rubinfarve med lilla refleksioner. Disse vine trænger ind i naturens hemmeligheder. De er saftige og læskende og kan med fordel drikkes af store glas.

Går fantastisk med rødt kød, vildt samt charcuteri og oste eller bare som et hyggeligt glas.

Disse vine indgår i pakken:

På lager

Beskrivelse

LIDT OM VINENE

La Trad’Nature Coteaux Bourguignons 2020
La Trad’Nature Coteaux Bourguignons 2020 er en flot Beaujolais rødvin lavet 100% gamay druen. Terroiret består af blåt granit. Vinmarken er under konvertering til at blive certificeret biodynamisk. Vinhøsten forgår manuelt i små kurve og med en streng sortering. Macerationen carbonique i 15 dage, hvorefter vinen lagres i 11 måneder i betontanke. Vinen er ikke filteret. Gæring foregår med naturgær og der tilsættes ingen svovl.

Naturvin, hvor vinstokkenes terroir virkelig træder frem på næsen. Vinen har en smuk rubinfarve med lilla refleksioner. Denne vin trænger ind i naturens hemmeligheder. Går fantastisk med rødt kød, vildt samt charcuteri og oste.

Domaine Joncy Trad’Nat Beaujolais-Village 2021
Domaine Joncy Trad’Nat Beaujolais-Village 2021 er en yderst delikat rød Beaujolais vin fra Beaujolais. Vinen er lavet på gamay druen og kommer fra 50 år gammel vinstokke i et terroir bestående af mudret granit. Marken er under konvertering til at blive certificeret biodynamisk. Druerne høstes manuelt med en streng sortering, således kun det bedste drue materiale medtages til vineriet. Macerationen carbonique i 15 dage, hvorefter vinen lagres i 11 måneder i betontanke. Vinen er ikke filteret. Gæring foregår med naturgær og der tilsættes ingen svovl.

Naturvin, hvor vinstokkenes terroir virkelig træder frem på næsen. Vinen har en smuk granatfarve. Denne vin trænger ind i naturens hemmeligheder. Perfekte ledsager til hvidt kød og fisk – ja du læste rigtig. Rød Beaujolais er et fantastisk match til fisk.

5 stjerner
5 stjerner
5 stjerner, 91p samt bemærkelsen GODT KØB

“Flot, flot næse. Burgundisk stil med underskov og animalske noter. Stor intensitet i frugten, rig på kirsebær, skovbund og rød blomme. Flot sammensat vin med en lang, dejlig finish.”

LIDT OM VINGÅRDEN

Domaine Joncy er en fantastisk vingård beliggende i Quincié i Beaujolais. Vinhusets historie starter tilbage i 1619 og har været ejet af familiens generationer lige siden. I dag ejes og drives Domaine Joncy af ægteparret Guillaume og Sophie sammen med deres to sønner Paul og Victor. Vinfremstilling foregår på domainets eget vineri, der er traditionel med macération carbonique, men også har moderne tiltag, hvilket giver unikke vine. Det traditionelle håndværk fastholdes både i vinfremstillingen samt i vinmarkerne. Vinhuset råder over 25 hektar, der alle er under konvertering til at være biodynamisk iht. Ecocerts certificering. Huset har vinmarker i Beaujolais-Villages, Quincié, Côte de Brouilly, Morgon, Régnié og Chiroubles. De anvendte druesorter er gamay, chardonnay og pinot noir. Husets primære fokus er at fremhæve druernes terroir i alle deres vine, hvorfor markerne og biodiversiteten respekteres meget, hvilket ses i det vilde græs og blomster, der vokser mellem vinstokkene, ligesom Guillaume flittigt anvender sin hest til arbejdet i markerne.

DOMAINE JONCY
249 route du Chavagnon
69430 Quincié-en-Beaujolais
https://www.domaine-joncy.com

Yderligere information

Land

Frankrig

Område

Beaujolais

Underområde

Côte de Brouilly

Producent

Domaine Joncy

Vintype

Rødvin, Smagekasse

Drue(r)

Gamay

Årgang

2020, 2021

Landbrug

Under konverting til biodynamik

Alkohol

13%