Smagekasser

En vinsmagekasse er en oplagt mulighed, hvis du er nysgerrig på at prøve nogle forskellige vine. På den måde kan du hurtigere finde frem til netop din yndlings-vin. I udvalget af vin-smagekasser, findes der temakasser og smagekasser sammensat ud fra geografiske variationer.

Hold øje på siden, da der ofte kommer nye kasser til. I nogle tilfælde er lagerbeholdningen begrænset – og du skal være hurtig, hvis du ville have fingrene i en skøn smagekasse.

Uanset om du skåler til en særlig lejlighed – eller bare elsker at være omgivet af lækre vine – så vil en vinsmagekasse være lige noget for dig. 

Viser alle 20 resultater

Vinsmagekasse for alle

 

Hos VinGuruen gør vi os umage, når vi sammensætter smagekasser med henblik på den allerbedste smagsoplevelse. Du kan på den måde hurtigt finde frem til din nye favorit-vin i udvalget af kvalitets-smagekasser.  Vi guider dig gennem en skøn vinoplevelse. I udvalget kan du finde smagekasser i forskellige prisklasser, og smagekasser, der spænder over lande, områder og druesorter. 

Hvis du vil blive klogere på, hvad hvert enkelt smagekasser indeholder, kan du klikke ind på en kasse, der lyder spændende. Her vil du finde dybdegående beskrivelser af vinen, distriktet og vingårdens traditioner og historie. Her kan du også finde inspiration til, hvordan du sammensætter vinen med mad. 

En smagekasse er altså mere end bare en smagsoplevelse. Du og dit selskab kan samtidig udbygge jeres viden om vinuniverset – og blive meget klogere på vinenes mange nuancer.  Det giver også en mulighed for at gå på opdagelse i vingårdens eller vinproducentens variede udvalg af vine. 

 

Smag dig gennem et udvalg af vine

 

Med smagekassen kan du blive inspireret til at finde nye, spændende vine, som skal være en fast bestanddel af din vin-samling. Er du helt ny kunde og er nysgerrig på, hvilke vine du skal kaste dig ud i i VinGuruens sortiment, så anbefaler vi vinsmagekassen De Bedst Sælgende Vine

Når forår og sommer står for døren, kan du passende kigge nærmere på Rosékassen, der består af 6 lækre, saftige rosévine, som du kan skylle ned på terrassen i sommersolen.

Er du interesseret i at lære et nyt vindistrikt eller land at kende gennem vinen? Hos VinGuruen har vi også smagekasser, baseret på lande og specifikke vinregioner.  Her finder du den tyske smagekasse, den spanske smagekasse eller Piemonte-kassen med skønne italienske rødvine fra Piemonte. 

Det kan være en hyggelig beskæftigelse at samle vennerne eller din partner omkring en smagekasse. Smagekasserne opdateres løbende med nye tematikker eller anledninger og nyheder, samt nye vinhuse vi får tilføjet repertoiret.  Smagekassen er også en udmærket gaveidé til vinelskere. 

 

Smagekasser fra Vin for Begyndere

 

VinGuruen har haft tre smagekasser med i den populære danske podcast om vin, nemlig Vin for Begyndere. Her bliver du guidet gennem nogle af de bedste vine –  sammen med mændene bag Vin for Begyndere-podcasten. Find de tre unikke smagekasser her.  

Beaujolais smagekasse med skøn vin fra Beaujolais. Lyt til afsnit 13 af Vin for Begyndere her og lær meget mere om vine fra Beaujolais og smag med. 

Jura smagekasse:  denne kasse var med i afsnit 24 af Vin for Begyndere.  Her bliver der snakket om Jura-området i Frankrig og dets enestående druer. Lyt med og smag med. 

3 retters smagekasse. Jeg har i denne smagekasse sammensat tre gode vine, ideelle som vinmenu. I afsnit 49 af Vin for Begyndere, smager vi os gennem disse vine og snakker om vinenes egenskaber i forbindelse med mad. Lyt til afsnittet her. 

Valpolicella Classico & Amarone smagekasse:  denne kasse var med i afsnit 26, 2023 sæsonen af Vin for Begyndere.  Her bliver der snakket om Valpolicella-området i Veneto, Italien og dets enestående druer Corvina, Corvinone og Rondinella. Lyt med og smag med. 

Hurtig og effektiv levering | Fri fragt ved min. 6 flasker

 

Vi tilbyder altid fri fragt ved køb af mere end 6 flasker. Så hvis du selv har fundet frem til vine, du gerne vil smage dig igennem – så kan du også selv sammensætte kasser.Du kan gå på opdagelse i vores skønne udvalg af rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin og  fra Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland. 

Når du har fundet en smagekasse, så skal du bare bestille og betale – så sørger vi for effektiv og hurtig levering.  Nogle af smagekasserne har automatisk fri fragt.