Om VinGuruen

En verden af ukompliceret vin

VinGuruen drives af Frederik Kondrup. Jeg arbejder som CFO hos Make Influence ApS og er cand.merc.aud studerende på Copenhagen Business School. Jeg har altid elsket vin og har også tidligere arbejdet som CFO hos en dansk vinimportør, hvor vinene bl.a. omfattede Peter Sissecks vine, Egon Müller, Marguet Champagne, Selosse Champagne og mange andre skønne vine. Jeg sidder ligeledes i bestyrelsen for Foreningen af Danske Vinimportører (FORVIN).

Jeg værdsætter en stor vifte af forskellige vinarter. Jeg nørder vinteori og har en WSET level 2 og er i gang med level 3. Jeg sætter dog mest pris på de vine, der er til at betale og ikke kun tiltænkt folk med en højere vinuddannelse og dybdegående kendskab til vinverden. Vin må gerne være komplekst, men det skal smage godt og være læskende – kort og godt så leder jeg efter kvalitetsvine til skarpe priser, som kan forstås og drikkes af alle, hvilket er netop det jeg tilbyder.

VinGuruens sortiment er ikke stort, men her på siden er der mulighed for at finde et udpluk af vine fra vinhuse som jeg holder meget af. Sortimentet bliver løbende udvidet, i takt med jeg får øjnene op for nye dejlige vinhuse. Vin er ikke bare vin, jeg er fascineret af hele vinvereden, herunder historien, kulturen, maden og meget, meget mere. Jeg vil derfor også gøre mit bedste for at dele disse oplevelser med jer på min Instagram profil.

VinGuruen samarbejder med Drueklubben.dk, hvor du kan købe vores vine til samme skarpe priser som hos os selv

Hos VinGuruen finder du kun det bedste

Hos VinGuruen finder du nøje udvalgte vine, der giver den ultimative tilfredsstillelse. Det vigtigste er at føle, at man har gjort et godt køb. Her er der intet snobberi, det eneste fokus er på hvorvidt vinen smager godt. Jeg importerer alle vinene direkte fra producenterne selv, således du opnår den allerbedste pris, uden nogen fordyrende mellemled. Vinbønderne er nøje udvalgte og alle deres vine er gennem analyseret og smagte, inden de finder vej ind i mit sortiment. VinGuruens ønske er at samarbejde med mindre familiedrevet vinproducenter, der udstråler passion og omtanke gennem hele vinfremstillingen, både i marken og i vineriet. Jeg søger den bedste kvalitet og gerne økologiske og biodynamiske vin, der har haft en beskeden menneskelig indflydelse.

Det miljømæssig omtanke er ikke alene vigtig hos producenterne, men også hos VinGuruen selv. Derfor pakkes de fleste ordre i original emballage, således der sker mest mulig genbrug.

Stop Papirspild mærket

En lille video om VinGuruen